O vaifofo fou a Toda e fa'amalosia ai Paris 2024 Olympics

O le faia o se laʻasaga tele i luma i le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa ma le alualu i luma faatekinolosi, ua mitamita Toda e faʻasalalau se faiga paʻaga ma le Paris 2024 Olympic Games. O lenei felagolagoma'i o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a Toda i le tu'uina atu o fofo feso'ota'iga pito sili ona lelei e fa'amautinoa ai feso'ota'iga lelei ma le fa'atonutonuina o fa'amaumauga i se tasi o Ta'aloga Olimipeka tele a le lalolagi. O le ta'aloga sili ona lauiloa.

12

O le matafaioi a Toda i le 2024 Paris Olympics
I le avea ai ma kamupani fa'apitoa mo fofo feso'ota'iga mo Ta'aloga Olimipeka a Paris 2024, o le a fa'aogaina e Toda ana tekonolosi sili ona maualuga e lagolago ai le tele ma le lavelave o feso'otaiga feso'ota'iga e mana'omia mo le fa'amoemoe. O le faiga faapaaga o loʻo faʻamaonia ai le tomai o Toda i le tuʻuina atu o masini fesoʻotaʻiga maualuga e fetaui ma manaʻoga manaʻomia o faʻalavelave tetele.

Ia mautinoa so'otaga lelei
O fofo o feso'otaiga vavave a Toda, e aofia ai 'auala televave, su'ega ma mea e maua ai le Wi-Fi, o le a fesoasoani e fa'amautu feso'ota'iga le motusia i nofoaga eseese o le Olimipeka. O nei fofo ua mamanuina e taulimaina ai le tele o fefaʻatauaʻiga o faʻamatalaga na gaosia e tagata taʻalo, ofisa, faʻasalalauga ma tagata matamata, faʻamautinoa e tumau le fesoʻotaʻi ma logoina tagata uma.

Fa'atekonolosi fa'apitoa mo le fa'atinoga lelei
Toda o le a faʻatinoina ana faʻafouga fou i tekinolosi fesoʻotaʻiga e faʻaleleia atili ai le poto masani o le Paris 2024 Olympic Games. O vaega taua o le fofo Toda e aofia ai:

Fa'asalalau fa'amaumauga maualuga: Fa'atasi ai ma sui ma fa'auluuluga a le Toda's Gigabit Ethernet, fa'asalalau fa'amatalaga i le va o masini o le a vave ma lelei, e lagolagoina feso'ota'iga i taimi moni ma fa'asalalauga fa'asalalau.
Malosiaga Puipuiga: O meafaigaluega fesoʻotaʻiga a Toda ua faʻapipiʻiina ma faʻaogaina tulaga saogalemu e puipuia ai faʻamatalaga maʻaleʻale ma faʻamautinoa le saʻo o le fesoʻotaʻiga.
Scalability ma Fetuuna'i: O fofo a Toda ua mamanuina e fua e tusa ai ma manaoga o le mea na tupu, ofoina fetuutuunai fetuutuunai fetuutuunai fetuutuunai e fetaui ma manaoga eseese.
Lagolagoina le suiga numera o Taaloga Olimipeka
Paris 2024 o loʻo faʻamoemoe e avea ma Olimipeka pito sili ona numera, ma o Toda o loʻo taulamua i lenei suiga. E ala i le faʻaaogaina o lona tomai i tekinolosi fesoʻotaʻiga, o le a galue Toda e fausia se siosiomaga atamai, fesoʻotaʻi e faʻaleleia ai le poto masani mo tagata auai uma.

Atina'e gafataulimaina ma mea fou
O le ta'utinoga a Toda i le fa'aauauina o lo'o ogatasi ma le sini a Paris 2024 o le talimalo i Ta'aloga Olimipeka fa'alesiosiomaga. Ole fofo ole feso'ota'iga fa'alelei a le Toda ole a fesoasoani e fa'aitiitia le tulagavae kaponi o mea tutupu ma lagolagoina faiga fa'aauau a'o fa'ao'o atu fa'atinoga maualuga.

Va'ai i le lumana'i
A'o sauni le lalolagi mo le Olimipeka i Pale 2024, ua fiafia Toda e faia se sao taua i le fa'amautinoaina o le manuia o lenei fa'amoemoe o le lalolagi. Faatasi ai ma le taulaʻi i mea fou, faʻamaoni ma le faʻaauau, Toda ua tuuto atu i le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga pito i tua e faʻamalosia ai le Olimipeka ma faʻafesoʻotaʻi le lalolagi.

Fa'alogo mo nisi fa'amatalaga i le sao a Toda i le Olimipeka i Pale 2024, ma auai mai ia i matou i le fa'amanatuina o lenei faiga fa'apa'aga iloga e fa'atasia ai tekinolosi ma ta'aloga e le'i fa'apea muamua.


Taimi meli: Iul-30-2024