$45+ Billion Network Switches (Fixed Configuration, Modular) Maketi – Global Forecasting i le 2028 – Faateleina le Manaomia mo le Faafaigofieina o Fesootaiga Fesootaiga Faafoe e Siitia ai Faamoemoega o Maketi

DUBLIN, Mati 28, 2023 /PRNewswire/ – Le “Network Switches Market – Global Forecast to 2028″ lipoti ua faaopoopo i le ResearchAndMarkets.com ofo.

Ole maketi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo fuafua e tupu mai le USD 33.0 piliona i le 2023 ma ua fuafua e oʻo ile USD 45.5 piliona ile 2028;e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 6.6% mai le 2023 i le 2028.

O le manaʻoga mo le faʻafaigofieina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma masini ma faʻatupulaia tupe teufaafaigaluega i luga o faʻasalalauga faʻatekonolosi faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga o le lalolagi mo nofoaga autu o faʻamaumauga e faʻamoemoeina e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o maketi fesoʻotaʻiga.

Ae ui i lea, o le maualuga o tau faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻatapulaʻaina ai le tuputupu aʻe o le maketi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Large Enterprise poʻo Private Cloud vaega e umia le tele o sea o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga maketi mo nofoaga autu o faʻamaumauga i le vaitau o faʻamatalaga

O le maketi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo le nofoaga autu o faʻamatalaga e faʻaaogaina vaega e aofia ai kamupani telefoni feaveaʻi, tuʻuina atu auaunaga ao, ma atinaʻe tetele poʻo ao tumaoti.

O le tele o pisinisi o lo'o fa'aogaina pe o lo'o fuafua e fa'aoga le hybrid cloud infrastructure e fa'amautu ai le fa'atonutonuina o fa'amaumauga taua.O le iʻuga, mo le tele o atinaʻe, o le hybrid cloud e alu i le tele o ituaiga eseese o nofoaga autu o faʻamatalaga.O le fa'afeso'ota'i i se ao fa'apipi'i o lona uiga o le feso'ota'iina o le tele po'o nei ituaiga uma o nofoaga autu o fa'amaumauga, ma fa'apea ona una'ia ai le mana'oga mo fofo feso'otaiga.

O le fa'atupula'ia o auaunaga fa'atekinolosi i luga o le tele o alamanuia tu'usa'o ua mafua ai le fa'atupula'ia o mana'oga mo nofoaga autu mo fa'amaumauga mo le teuina, komepiuta, ma le puleaina o feso'otaiga.O lenei, i le isi itu, o le a faʻaosofia ai le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

O le maketi mo le 100 MBE & 1 GBE suiga o le taulaga o loʻo faʻamoemoeina e faʻatatau mo le tele o sea i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

O le maketi mo le 100 MBE & 1 GBE suiga o le taulaga o loʻo faʻamoemoeina e faʻatatau mo le tele o sea o fesoʻotaʻiga maketi maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O lenei mea e mafai ona mafua mai i le faateleina o le vaetamaina o 100 MBE & 1 GBE fesuiaiga ports i talosaga nofoaga autu e le o faamatalaga e pei o pisinisi laiti, lotoa o iunivesite, ma k-12 aoga.Mo le tele o pisinisi laiti, o le 1 GbE sui e lava pe a fesiitai faʻamatalaga.O nei masini e lagolagoina se bandwidth e oʻo atu i le 1000Mbps o se faʻaleleia tele i luga o le 100Mbps o Fast Ethernet.

Maketi mo kamupani telefoni feaveaʻi o le vaega autu o faʻamaumauga e faʻaalia ai le maualuga o le tuputupu aʻe i le vaitau o faʻamatalaga

O le tele o le tuputupu aʻe i pisinisi tau fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa o se tasi lea o mea taua e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi o fesoʻotaʻiga.

O le faʻateleina o manaʻoga mo suiga maualuga avanoa mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu ai foi se faʻaleleia i le tuputupu aʻe o maketi.Ua vave ona suia faiga tau feso'ota'iga ma le fa'ateleina o mana'oga mo feso'ota'iga fa'amaumauga i nai tausaga ua tuana'i.

O le fa'afoeina o nei faiga ua avea ma fa'alavelave e le gata i atina'e ma galuega fa'atino ae fa'apea fo'i le pulega lautele.Faatasi ai ma le fesoasoani o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e mafai e se tasi ona siaki le telecom infrastructure ma tuʻuina atu le vaʻaia i le taimi moni ma faʻafaigofie ai faʻafitauli mamao.

Europa o loʻo umia se vaega tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga

O loʻo faʻamoemoeina e umia e Europa se vaega tele o le maketi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O atunuu o loʻo iai se vaega tele o maketi fesoʻotaʻiga i Europa e aofia ai Siamani, Peretania, Italia.

O le maketi o fesoʻotaʻiga a Europa e faʻamoemoe e molimauina le tele o avanoa tuputupu aʻe, ona o le au taʻalo tele i le itulagi o loʻo taulaʻi i le faʻalauteleina o latou i ai i itu eseese.O le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o auaunaga faʻavae ao o loʻo fesoasoani i le faʻatupulaia o faʻatauga ma faʻatau oloa faʻatau oloa i le maketi.

O loʻo molimauina e le maketi le faʻateleina o le manaʻoga mo avanoa faʻapipiʻi i luga o nofoaga o loʻo iai ma o loʻo lumanaʻi.O le si'itia o le mana'oga mo avanoa fa'apipi'i e ono maua ai se fa'aolataga i le fa'aogaina o feso'ota'iga feso'ota'iga mo le fa'aleleia atili o feso'ota'iga.

 


Taimi meli: Me-26-2023